5.Petter Gustafsson   6.Toni Kuivasto    14.Kebba Ceesay  4.Patrik Haginge

Målvakt:

15.Pa Dembo Touray

Min högerytter forward Boyd var jag lite osäker på men jag tycker att

Christer Youssef inte vart så bra hitils. Jag var även jätte jätte osäker på min högeryttermitt Prince men jag tror nog pytte lite mer på honom än på Andrej Komac.Matchen börjar kl 20.00 på Råsunda.                                   Nu tar Djurgården det här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/Den glade Djurgårdaren

92:37    S.Jagne        2-3

Jag skriver inte så här nogrant resultat på alla matcher för det tog för lång tid.

-

1-2

-      3-0

-   0-1

-     1-1

Det var matcherna det vi börjar med Stockholmsderby mellan BP-AIK. Viktor Lundberg är 18 år gör sin debut i AIK och efter 1:47 sätter han 1-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min mamma jobbar med hans pappa som också spelat i A-laget så man kan säga att jag känner honom lite. Han är den absolut den enda jag gillar i AIK. Kolla målet här: http://www.youtube.com/watch?v=3PJi16AfcXA

Sedan satte Anders Svensson en snygg frispark när han av gjorde matchen mellan Gefle-Elfsborg i den 94 minuten!

Tyvär är jag lite trött så jag orkar inte skriva mer ni kan kolla på sporten med alla mål 20.30 på 1:an men också 20.00 på 4:an.

/Den glade Djurgårdaren

TID Koppi!

Av Måns Djurgårdaren! - 19 april 2009 18:57

Nolejojholoj!

Vi spelade mot Viggbyholms IK 3 igår och det började inte så bra dom satte 1-0 fast det var dom inte värda sen efter första halvlek satte vi 1-1 det var Tysken. Vi spelade riktigt bra mycket bättre en i förra matchen sedan så fick jag gå upp som ensam topp forward jag pressade väldigt mycket och så kom det än hög boll jag tog den på volly kickade över motståndaren sedan på volly så sköt jag, jag sköt med foten ner i marken ett riktigt dåligt skott men vem bryr sig för bollen rullade lånsamt stolpe in!

Sedan fick jag en pass jag fintade av 2 killar satte en mellan hög boll i vänstra hörnet.

Dom hade en spelare som hade nr 13 på ryggen och jätte rufsigt hår han var typ den enda bra i deras lag förutom nr 18 som var sådär. Jag tror nr 13 gjorde alla mål!

Och dom flesta kom på att nr 18 slog ett inlägg och nr 13 kom helt fri med målvakten och då satte han den så kom även 3-2 sedan fick dom en hörna Eddi i vårt lag skulle passa mig med en rätt hög boll jag skulle ta den med bröstet men helt helt ofriviligt kom bollen på armen och det blev straff. Men det var solklart igen straff men det är ju såna här ungdommsdommare som dömmer. Nr 13 satte straffen. sedan satte dom både 4-3 och 5-3 på frilägen. Så blev slutresultatet vi var solklart värda och vinna men ja det går ju inte varje gång.

Det var nästan som här. IFK spelaren kämpade för att den inte skulle gå på armen men det gjorde den helt ofrivilgt precis så hände med mig.

/Måns Djurgårdaren

Av Måns Djurgårdaren! - 18 april 2009 09:43

Ifåkelej!

Nu är jag revanchsugen vi förlorade mot Åkersberga igå med 1-3, vi har inte spelat så här dåligt på typ 4 månader vad är det för något!!!!!!!!!!

Vår målskytt var Tysken. Men idag kl 11.00 på Högsätra BP tar vi revanch genom att äga ut  Viggbyholms IK 3!!!!!!!!!!!!!!!

/Den glade fotbollsspelaren

Av Måns Djurgårdaren! - 16 april 2009 19:44

Öröilodonejoloj!

De Allsvenska matcherna just nu!

Helsinborgs IF-Hamarbuuuuuuuuu IF   0-0   snart 1-0

Örgryte-Örebro   0-1    Kim Olsen målskytt komigen nu ÖSK!!!!!!!!!!!

Trelleborg FF-GAIS   1-0  Pode målskytt

AIK-Malmö FF  0-0  snart 0-1

Elfsborg-Kalmar FF    Startar 20.00

Komigen nu Örebro!!! (Jag hejar på dom för att pappa kommer därifrån och hejar på dom)

Av Måns Djurgårdaren! - 16 april 2009 19:16

Romanej!

Cristiano Ronaldo avgjorde kvartsfinalen mellan Porto-Manchester United gemom att skjuta upp bollen i krysset från 30 m i den 6 minuten det kallar jag Ronaldo värlsklass! Manchester United blev då de första Engelska laget som vunnit över Porto på bortaplan. Dom gick vidare till semi mot Arsenal som vann mot Villareal med 3-0. Theo Walcott chippade snyggt in 1-0 och sedan placerade Adebayor bollen vid högra stolpen. Sen satte även Van Persie bollen på straff. Den andra Semifinalen är ju mellan Chelsea-Barcelona.

C.Ronaldo med Champions leauge bucklan.

/De galde Barca fanset

Av Måns Djurgårdaren! - 16 april 2009 18:27

Digeltjanoj!

Det blev inte riktigt ett mål i minuten, faktist så blev det VÄRLDENS TRÅKIGASTE RESULTAT OM DET INTE BLIR FÖRLUST 0-0 orka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag såg inte matchen, som sakt så har jag inte dom bästa kanalerna som man måste ha som inte jag får!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Jag vill så gärna ha PPV, Viasat sport,Viasat fotboll och alla andra ägiga kanaler jag borde ha!

Så därför vet jag knappt någonting om matchen men så här skriver Jonas Ridel från DIF:s hemsida fast ni är galena om ni läser allt han har skrivit!

Här är det:

Stort bollinnehav räckt till oavgjort när Djurgården tog emot Gefle på Stockholms Stadion. Djurgården har nu fyra poäng efter tre omgångar.

Djurgården startade matchen bra och ägde mycket boll, men hade svårt att komma till avslut. Fina bollar ut på kanterna blev till inspel, men ingen mötte i boxen. I stället var det Gefle som fick några chanser, framför allt när Hasse Berggren efter 18 minuter kom fri med Dembo Touray som dock gjorde sig mycket stor och räddade. I minut 23 slog Andreas Dahlén ett inlägg från högerkanten, Kebba Ceesay rensade, via stolpens utsida, till hörna.

Halvleken fortsatte likadant, Djurgården höll i bollen, tråcklade sig igenom, men stötte tillslut på en samlad backlinje, gärna förstärkt med ett antal mittfältare. Gefle kontrade blixtsnabbt vid varje tillfälle som gavs. Djurgårdens första skott på mål fixade Daniel Sjölund efter 38 minuter, ett bra skott som Hugosson i Gefles mål hade lite problem med. Djurgården förändrade anfallen något på slutet av halvleken, i stället för rakt fram eller inlägg provade man att spela bollen snett inåt bakåt vilket gav lite större ytor för skott, men halveken slutade mållös, trots ett bollinnehav på 66 procent.
   - Båda halvlekarna är likadana, vi har ett bra bollinnehav, vi gör det bra över stora delar av banan, men när vi kommer till motståndarnas straffområde är vi inte tillräckligt bra. Vi är inte tillräckligt fokuserade och tar inte rätt beslut. Samtidigt hade vi 0-6 för några dagar sedan och nu ska vi helt plötsligt anfalla och föra en match, det är inte en helt enkel omställning, menade Djurgårdens tränare Andrée Jeglertz.

Djurgården fortsatte att hålla i spelet i den andra halvleken och efter 51 minuter kom den farligaste chansen, Petter Gustafsson slog ett inlägg som nådde Patrik Haginge, men nicken satt utanför stolpen. Annars var det småchanser och nästanchanser för Djurgården, men en vit vägg av Geflespelare framför mål stoppade effektivt bollen, och samma kontringar som i första halvlek för Gefle. Djurgården tog dock över allt mer och både Petter Gustafsson och Patrik Haginge matade inlägg, men något mål blev det inte.
   - Men vi måste se det positivt, även om vi hade velat vinna matchen. Nu tog vi poäng och är på väg tillbaks efter smällen mot Göteborg. Det finns klart positiva saker att ta med sig, exempelvis Petter Gustafssons andra halvlek och mittfältet under stora delar av matchen. Andra delar får vi jobba vidare med., menade Jeglertz.

Damp mycket va!

Andra resultat:

-

Halmstad BK-Brommaojkarna       0-1

-

BK Häcken - IFK Göteborg              4-1!!!!!!!!!!!!

BP har ju 7 poäng nu och leder just nu Allsvenskan, ni kanske tror dom är pågång i år och att dom kommer slåss om guld men då vill jag bara säga så kommer det inte och bli för dom har bara mött soplag!

Att BK Häcken slog IFK Göteborg med 4-1 var riktigt coolt! Men Rengo Krats Eliv säger att Djurgården suger för att dom förlorade med 6-0 mot IFK Göteborg och nu slog Häcken dom med 4-1 men allt det där handlar bara om att ha en bra dag eller inte!